Hassasiyet

Hassasiyet

Mikron hassasiyetinde parça işleme kapasitesine sahip gelişmiş talaşlı imalat tezgahlarımız sayesinde, teknik resim toleranslarınıza uygun üretim yapıyoruz.

Özel Üretim

Özel Üretim

Size ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmak için çalışıyoruz. Seri üretim ya da prototip üretim süreçlerinin her aşamasında sizi dikkatle dinleyerek, size en uygun hizmetleri sağlıyoruz.

Kalite

Kalite

Kaliteli üretimi en önemli önceliğimiz olarak kabul ediyoruz. Her zaman altına imzamızı atmaktan gurur duyacağımız işler çıkarmak için, uluslararası kalite standartlarını titizlikle takip ediyoruz.

Hakkımızda

Biz yarım asra yakın kalıpçılık deneyim ve uzmanlığını, talaşlı imalat sektörüne dönüştürücü bir rol olarak kullanan güçlü ve köklü bir firmayız. Nitelikli personel kadrosu ile üretim tecrübemizi müşterilerimizin işlerine değer katmak için kullanan büyük bir AİLEYİZ!

1980 yılında kurulan ve 1995 yılında BKS Kalıp adıyla kurumsal yapısına kavuşan firmamız bugün talaşlı imalat alanına yaptığı yatırımlarla; sektörün lider firmaları arasında yerini almaya hazır.

 Hakkımızda Görsel
Otomotiv Sektörü
Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların kullandığı otomasyon makinalarının parçalarını ve yedek parçalarını en kaliteli şekilde üretiyoruz.
İNCELE
Genel İmalat Sanayi
İmalat sektörünün her kolunda yaygın olarak kullanılan fikstür, aparat ve mastarları gelişmiş CNC makinalarımızla, en hassas şekilde üretiyoruz.
İNCELE
Tütün ve Paketleme
Tütün işleme ve paketleme tesislerinde kullanılan otomasyon cihazlarının parçalarını ve yedek parçalarını ihtiyaca en uygun şekilde üretilmesi konusunda profesyonel hizmet veriyoruz.
İNCELE
Medikal
Sağlık sektörüne özel olarak medikal yedek parçaları, medikal el aletleri ve protez ekipmanları üretiyoruz.
İNCELE

Yetenekler

Küçük partiler, prototip ve seri üretim ihtiyaçlarınız için güvenilir üretim ve mühendislik hizmetleri sunuyoruz. Uzman mühendislerimizle tersine mühendislikten tasarıma talaşlı imalattan montajdan dek tüm ihtiyaçlarınız için uçtan uca çözümler sunuyoruz.

Talaşlı İmalat

Talaşlı İmalat

Talaşlı imalat tesislerimizde bulunan dik işlem CNC makinalarımız, tel erozyon makinalarımız ve dalma erozyon makinalarımız sayesinde en kompleks parçaları bile yüksek hassasiyetle işliyoruz.

İNCELE
Mühendislik

Mühendislik

BKS Makina olarak yalnızca parça üretimi yapmakla yetinmiyor, müşterilerimizin çözüm ortağı oluyoruz. Bu doğrultuda parça tasarımı, montaj, tersine mühendislik hizmetleri ve prototip imalatı hizmetleri de veriyoruz

İNCELE
Kalite

Kalite

Ürettiğimiz parçaların uluslararası standartlara ve müşterilerimizin beklentilerine uygunluğunu denetlemek üzere kurduğumuz kalite kontrol laboratuvarımızda, tüm ürünlerimizi titiz bir kalite kontrol sürecinden geçiriyoruz.

İNCELE

Makina Parkurumuzu Gördünüz mü?

Tıkla Gözat

Haberler


Güvenlik testini gerçekleştiriniz.

Güvenlik testi başarısız.

Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.

Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Yetkililerimiz En Kısa Sürede Sizinle İletişime Geçeceklerdir.

Bir Hata Oluştu!

Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.

Soru ve görüşleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.