Kalıp İmalatında Hassasiyetin Önemi

Kalıp İmalatında Hassasiyetin Önemi

 

Özellikle otomotiv ve beyaz eşya sektörünü ilgilendiren kalıp imalatında hassasiyet ve kalite anlayışı BKS Kalıp ile yeniden şekilleniyor.

İstenen kalıbın sıfırdan üretiminin yanı sıra bu üretimin maksimum hızda ve mikron hassasiyetinde gerçekleştirilmesi gerekiyor.

“Kalıp sektöründe çözüm ortağınız” sloganıyla yola çıkan ve kurulduğu 1995 yılından beri kurumsal partnerlerinin kalıp sanayindeki tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayan BKS Kalıp, hassasiyet konusunda da oldukça “hassas”.

Kalıp sanayinin tüm kollarında; plastik enjeksiyon, alüminyum enjeksiyon, sac şekillendirme kalıpları, makine, otomotiv ve otomasyon sektörüne ait yedek parçaların üretimleri, numune ve proje imalatında etkin olan BKS Kalıp yalnızca hızlı ve kaliteli üretimin yeterli olmadığının, gerçek kalitenin yüksek hassasiyet ile belirlendiğinin altını çiziyor.

Alüminyum enjeksiyon kalıplarının tasarımı ve üretimi, plastik enjeksiyon kalıpları, sac şekillendirme kalıpları, tel erezyon kesim ve gerçekleştirdiğimiz tüm diğer imalatların ne denli büyük bir özen gerektirdiğini biliyor, mikron hassasiyeti konusunda yalnızca Türkiye değil, dünya çapında bir marka olmamızın getirdiği sorumluluğu büyük bir gururla üstleniyoruz.

Kullandığımız DMG MORI CMX 70 U, DMG MORI CMX 800 V, FIREZE 1, FIREZE 2, HAAS VFS2 SS, LEADVEL V-50L, SODICK AG 600L, SPM AZ 10S makineleri ve çok daha fazlasıyla ürünlerinizi henüz bir hayalken gerçeğe dönüştürüyoruz.

Müşterilerimiz, diledikleri hizmeti bize ilettikten sonra belli bir taslak veya tarif üzerinden ürünü tasarlıyor, sonrasında ise numune tasarımını gerçekleştiriyoruz. Bu aşamada, müşterilerimiz numuneyi inceliyor ve yorumlarını bize iletiyorlar. Bir sonraki aşamada ise seçilen hizmete bağlı olarak seri üretime geçiyor ve bu sürecin her anında mikron hassasiyetini her daim en öncelikli konumda tutuyoruz.

BKS Kalıp olarak, sizi dinliyor, ne istediğinizi anlıyor ve tüm süreçlerde sizinle birlikte ilerliyoruz. Yaptığımız işin ciddiyetinin ve gerektirdiği hassasiyetin farkında olarak 23 yıllık tecrübemiz, dinamik ve her biri alanında uzman kadromuzla süreci “hayal ettiğinizden de iyi” ürünler ortaya koyarak tamamlıyoruz.